Samenwerking

Samenwerkingen

Kraamzorg Het Zonnetje werkt samen met diverse partners. Onze samenwerkingen kunnen jou voordeel en gemak geven. 

Verloskundigen

De verloskundige zal je tijdens de zwangerschap, de bevalling, maar ook het kraambed begeleiden. Zij is medisch deskundig op dit gebied en zal jouw coach zijn, waar je met al je vragen terecht kunt. Bij de verloskundige zul je één of meerdere echo’s krijgen om de duur van je zwangerschap te bepalen en bovendien de ontwikkeling van je kindje te controleren.

Wij hebben goede contacten met vele verloskundigen.

Lactatiekundige

Alexandra Knijnenburg van borstvoedingscentrum vitanova is een van de eerste lactatiekundigen van Nederland en officieel geregistreerd bij het IBCLC (International Board Certified Lactation Consultant) sinds 1993. Ook stond zij aan de wieg van de Nederlandse beroepsvereniging van Lactatiekundigen (NVL). Klanten van Kraamzorg Het Zonnetje kunnen in haar borstvoedingscentrum Vitanova terecht voor borstvoedingscursussen. In overleg met onze kraamverzorgende is Alexandra tijdens de kraamweek bereikbaar voor vragen of problemen met de borstvoeding. Telefonische adviesvragen zijn kosteloos. Het is ook mogelijk dat Alexandra bij je thuis komt (vergoed door zorgverzekeraars).

Zwangerschapsyoga

Tijdens de zwangerschap ben je je vaak extra bewust van je lichaam en gevoelens. In het bijzonder verandert je lichaam onder andere door hormonen. Verder heeft het groeien van je baby in je buik een grote impact. Yogalessen helpen je onder andere bij het vinden van een nieuw evenwicht en het intens beleven van je zwangerschap.

Yogalessen van Angel’s Baby, gegeven door Assal, worden gehouden bij de sportschool van het bekende Westvliet. Voor klanten van Kraamzorg Het Zonnetje is een proefles gratis, 5 strippen voor 55 euro, 10 strippen voor 100 euro.

De tijdstippen van de lessen zijn: woensdag (19.00 uur tot 20.15 uur zwangerschapsyoga), vrijdag (09.00 uur tot 10.00 uur zwangerschapsyoga) en woensdag (09.15 uur tot 10.15 uur mama-yoga, is een post-natale yoga).

Foto-zwangere-vrouw-Assal-272x182

www.angelsbaby.nl
Westvlietweg 55
Den Haag
assalk@gmail.com