Samenwerking

Samenwerkingen

Kraamzorg Het Zonnetje werkt samen met diverse partners. Onze samenwerkingen kunnen jou voordeel en gemak geven. 

Verloskundigen

De verloskundige zal je tijdens de zwangerschap, de bevalling, maar ook het kraambed begeleiden. Zij is medisch deskundig op dit gebied en zal jouw coach zijn, waar je met al je vragen terecht kunt. Bij de verloskundige zul je één of meerdere echo’s krijgen om de duur van je zwangerschap te bepalen en bovendien de ontwikkeling van je kindje te controleren.

Wij hebben goede contacten met vele verloskundigen.

Doula en zwangerschapsdocent

Meida van Baal, doula, is de eigenares van Mitera & Co. Een doula is iemand die intensief (op een niet-medische manier) samenwerkt met aanstaande ouders/moeders door hen te informeren, te ondersteunen en te begeleiden op zowel emotioneel als fysiek gebied tijdens de zwangerschap t/m de weken na de geboorte. 
 
Aangezien Meida veel ervaring heeft (oa als O&G verpleegkundige) kan ze als geen ander aanstaande ouders/moeders praktisch informeren en begeleiden. Ben je in verwachting van je eerste kindje of heb je eerder een vervelende/ traumatische ervaring gehad? Neem dan contact op met Mitera en Co. 

Lactatiekundige

Alexandra Knijnenburg van borstvoedingscentrum vitanova is een van de eerste lactatiekundigen van Nederland en officieel geregistreerd bij het IBCLC (International Board Certified Lactation Consultant) sinds 1993. Ook stond zij aan de wieg van de Nederlandse beroepsvereniging van Lactatiekundigen (NVL). Klanten van Kraamzorg Het Zonnetje kunnen in haar borstvoedingscentrum Vitanova terecht voor borstvoedingscursussen. In overleg met onze kraamverzorgende is Alexandra tijdens de kraamweek bereikbaar voor vragen of problemen met de borstvoeding. Telefonische adviesvragen zijn kosteloos. Het is ook mogelijk dat Alexandra bij je thuis komt (vergoed door zorgverzekeraars).

Bailine

Bij Bailine werken ze aan je herstel van je lichaam (herstel energie, vermindering pijn en minder vet) door de spieren te activeren met behulp van elektronische spierstimulatie, voedingsadvies en mentale ondersteuning.

Na je bevalling zijn zowel je rug als buikspieren behoorlijk uitgerekt, is je vetpercentage verhoogd, je energie-niveau verlaagd en heb je soms ook lage rugklachten. Meestal mag je van je huisarts na 6 tot 8 weken weer gaan sporten! Dat is dan ook het moment dat je bij Bailine terecht kunt. Ze geven je training door middel van elektrostimulatie (ontspannen liggend in een privé-ruimte) en geven je voedingsadvies voor een gezond eetpatroon. Het neemt slechts een halfuurtje in beslag maar dan heb je wel een full-workout gedaan, hetgeen vergelijkbaar is met 2 uur in de sportschool.

Gratis proefbehandeling? Ze zijn gevestigd in Den Haag en in Rijswijk.

afvallen bevalling
Margriet den Hartog
Afvallen na bevalling
Esmeralda Camelia

Vestiging Rijswijk
Kerklaan 17a
Rijswijk
Tel: 070-415 72 12

Vestiging Den Haag
Frederikstraat 943
Den Haag
Tel: 070-361 77 18

www.bailinehaaglanden.nl

Vrouwencoach

Als vrouw van nu valt het niet altijd mee om alle ballen in de lucht te houden. Je denkt dat je tekort schiet, bent vaak moe en zit niet lekker in je vel of hebt twijfels over het moederschap, je relatie of je carrière.

Anika van Steenbergen coacht vrouwen naar meer balans, tevredenheid en zelfvertrouwen.

Een coachingstraject begint altijd met een gratis kennismakingsgesprek. De visie van Anika is dat ze uitgaat van iemands kracht, ze zet iets in gang, ontketend dingen en samen met de cliënt gaat ze op zoek naar haar unieke kwaliteiten en eigenschappen. Vaak is er na één sessie al iets in gang gezet en na vier tot zes gesprekken is meestal de gewenste verandering bereikt!

Anika van Steenbergen

www.ikhelpjouopweg.nl
Nieuwe Parklaan 17
2597 LA Den Haag
Tel: 06-17506376
info@ikhelpjouopweg.nl

Zwangerschapsyoga

Tijdens de zwangerschap ben je je vaak extra bewust van je lichaam en gevoelens. In het bijzonder verandert je lichaam onder andere door hormonen. Verder heeft het groeien van je baby in je buik een grote impact. Yogalessen helpen je onder andere bij het vinden van een nieuw evenwicht en het intens beleven van je zwangerschap.

Yogalessen van Angel’s Baby, gegeven door Assal, worden gehouden bij de sportschool van het bekende Westvliet. Voor klanten van Kraamzorg Het Zonnetje is een proefles gratis, 5 strippen voor 55 euro, 10 strippen voor 100 euro.

De tijdstippen van de lessen zijn: woensdag (19.00 uur tot 20.15 uur zwangerschapsyoga), vrijdag (09.00 uur tot 10.00 uur zwangerschapsyoga) en woensdag (09.15 uur tot 10.15 uur mama-yoga, is een post-natale yoga).

Foto-zwangere-vrouw-Assal-272x182

www.angelsbaby.nl
Westvlietweg 55
Den Haag
assalk@gmail.com

HUMM Baby

Het Nederlandse merk HUMM Baby maakt handgemaakt babybeddengoed en heeft een heel handig opmaaksysteem voor lakens, namelijk de “snuggle-up”. Hun lakens en dekens zijn van 100% biologisch, kwalitatief hoogwaardig, katoen. Hierdoor zijn de stoffen heel zacht en gaan ze lang mee. Ook zijn de hippe prints om van te watertanden. Met de “snuggle-up” maak je het bedje snel en strak op. Je schuift de onderkant van het matrasje in een buideltje van het laken waardoor het laken niet meer los kan raken of losgetrapt kan worden. Je baby instoppen gaat zo een stuk makkelijker en sneller. Naast lakens en dekens, maken ze ook mooie mutsjes, knuffeldoekjes en hoeslakens.
 
Speciaal voor klanten van Kraamzorg Het Zonnetje heeft HUMM Baby een kortingsactie. Met de kortingscode ZONNETJE ontvang je 10% korting op de nieuwe collectie van HUMM Baby.
Kraamzorg Humm
Laura Eylen en Marjolein Termote van HUMM Baby
Kraamzorg dekentje