Over ons

Ons team

Gisèla Monnier (directie) is de sturende vrouw achter ons bedrijf. Samen met een ervaren team van kraamverzorgenden geven wij je de persoonlijke en professionele kraamzorg die aan jouw wensen voldoet met respect voor jouw gewoontes. 

Wij zijn gevestigd op de President Kennedylaan 19 in Den Haag, waar je langs kunt komen voor een bezoek tijdens kantooruren (als je zeker wilt weten dat iemand je te woord kan staan, bel van tevoren voor een afspraak).

Wij staan je graag te woord voor aanvullende vragen of een telefonische inschrijving. Bel ons op 088-795 00 00. Of mail ons naar info@kraamzorghetzonnetje.nl.

Wordt snel klant van ons door je hier in te schrijven, zodat je gegarandeerd bent van onze zorg.

Wij staan je graag te woord!

Gisèla Monnier (directie)

Contact

Kantoor adres:
President Kennedylaan 19
2517 JK  Den Haag

Telefoon:
088-795 00 00 (lokaal tarief)

– optie 1: administratie en algemeen (09.00 tot 17.30)

– optie 2: bevallingen en spoed (24/7 bereikbaar)

— optie 3: vragen over de intake

 

Email:
info@kraamzorghetzonnetje.nl

16 juni 2007 13:35

Privacy en disclaimer

Kraamzorg Het Zonnetje gebruikt de gegevens en identiteit van bezoekers van de website enkel en alleen om te reageren op jouw vraag/ de inschrijving en de kraamzorg te bieden, welke is aangevraagd/ het verstrekken van informatie, aanbiedingen. Kraamzorg Het Zonnetje zal met zorg en volgens de wet met jouw gegevens omgaan.

Kraamzorg het Zonnetje aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor directe en/of indirecte schade ontstaan door de inhoud van de (al dan niet door derden aangeboden) informatie op de website van Kraamzorg Het Zonnetje.

Op de website van Kraamzorg Het Zonnetje staan diverse links naar andere websites en/ of samenwerkingsverbanden. Deze zijn uiteraard met zorg uitgekozen, maar Kraamzorg Het Zonnetje draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor de informatie en/ of gang van zaken door deze organisaties.

Klik hier voor onze klachtenregeling
Klachtenregeling kraamzorg Het Zonnetje

Onze volledige klachtenregeling kan opgevraagd worden via info@kraamzorghetzonnetje.nl