Over ons-oud

Gisèla Monnier (directie) is de sturende vrouw achter ons bedrijf. Samen met een ervaren team van kraamverzorgenden geven wij je de persoonlijke en professionele kraamzorg die aan jouw wensen voldoet met respect voor jouw gewoontes en/ of geloof.

Wij zijn gevestigd op de President Kennedylaan 19 in Den Haag, waar je langs kunt komen voor een bezoek tijdens kantooruren (als je zeker wilt weten dat iemand je te woord kan staan, bel van tevoren voor een afspraak).

Wij staan je graag te woord voor aanvullende vragen of een telefonische inschrijving. Bel ons op 088-795 00 00. Of mail ons naar info@kraamzorghetzonnetje.nl.

Wordt snel klant van ons door je hier in te schrijven, zodat je gegarandeerd bent van onze zorg.

[siteorigin_widget class=”Tribe_Image_Widget”][/siteorigin_widget]

Contact

 

Lokatie Kraamzorg Het Zonnetje

Adres:       President Kennedylaan 19

                2517 JK  Den Haag

Telefoon:   088-795 00 00 (lokaal tarief)

  – optie 1: administratie en algemeen (9.00 tot 17.30)

  – optie 2: bevallingen en spoed (24/7 bereikbaar)

Mail:         info@kraamzorghetzonnetje.nl

Website:   www.kraamzorghetzonnetje.nl

Contactformulier:

  Roepnaam en achternaam

  E-mail

  Bericht

   

  [huge_it_maps id=”1″]

  Vacatures

  Kraamzorg Het Zonnetje is een kraamzorgorganisatie waar persoonlijke en professionele kraamzorg voorop staat. Wij zien graag dat de omgang met klanten, verloskundigen, collega’s en andere professioneel betrokkenen op een vriendelijke, persoonlijke en deskundige wijze plaats vindt. Samen zijn wij het gezicht van ons Zonnetje, Kraamzorg Het Zonnetje.

  —– VACATURE KRAAMVERZORGENDE —–

  Wij zijn per direct op zoek naar een gediplomeerde kraamverzorgende (en/ of in opleiding) die zelfstandig kan functioneren binnen een kleine, gezellige en betrokken organisatie. Ben jij deze positief ingestelde persoon? Je werkgebied is de regio Haaglanden. Naast het verlenen van kraamzorg, ben je ook inzetbaar voor opstartzorg en partusassistentie.

  Het aantal uren is bespreekbaar. 

  Inhoud van de vacature/ functie:

  • Verzorging en begeleiding van de kraamvrouw en de baby tijdens de bevalling en de aansluitende periode in de thuissituatie
  • Verzorging van eventuele andere gezinsleden
  • Geven van gezondheidsvoorlichting en instructie, afgestemd op degene aan wie jij zorg en begeleiding geeft

   Profiel van de functie:

  • Diploma Kraamverzorgende (of vergelijkbaar) of in in opleiding hiervoor. 
  • Functioneert zelfstandig, zowel op het gebied van kraamzorghandelingen als bij het coördineren van overige activiteiten die zich voordoen tijdens de kraamzorg
  • Observeert, signaleert en rapporteert
  • Participeert in overlegsituaties in de organisatie
  • Werkt vanuit de visie en procedures van de organisatie
  • Gezinsituatie goed kunnen inschatten en daar op in kunnen spelen. 
  • Nederlandse en engelse taal. 

  ————–

  Ben je geïnteresseerd en wil je de uitdaging aangaan? Mail dan je sollicitatie-/motivatiebrief en CV naar giselamonnier@kraamzorghetzonnetje.nl of stuur hem naar ons kantoor: Kraamzorg Het Zonnetje, t.a.v. Gisèla Monnier, President Kennedylaan 19, 2517 JK, Den Haag.

  Voor aanvullende vragen/ informatie kun je Gisèla Monnier bellen (088-7950000) of via onderstaand formulier in contact met ons komen.

   Voornaam

   Achternaam

   Straat en huisnummer

   Postcode

   Woonplaats

   E-mailadres

   Telefoon

   Geboortedatum

   Vooropleiding

   Heb je een rijbewijs?

   Upload hier je CV (Max 2MB, Toegestane bestandsformaten Doc, Docx en PDF)

   Eventuele opmerkingen of toelichting

   [siteorigin_widget class=”Tribe_Image_Widget”][/siteorigin_widget]

   Privacy en disclaimer

   Kraamzorg Het Zonnetje gebruikt de gegevens en identiteit van bezoekers van de website enkel en alleen om te reageren op jouw vraag/ de inschrijving en de kraamzorg te bieden, welke is aangevraagd/ het verstrekken van informatie, aanbiedingen. Kraamzorg Het Zonnetje zal met zorg en volgens de wet met jouw gegevens omgaan.

   Kraamzorg het Zonnetje aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor directe en/of indirecte schade ontstaan door de inhoud van de (al dan niet door derden aangeboden) informatie op de website van Kraamzorg Het Zonnetje.

   Op de website van Kraamzorg Het Zonnetje staan diverse links naar andere websites en/ of samenwerkingsverbanden. Deze zijn uiteraard met zorg uitgekozen, maar Kraamzorg Het Zonnetje draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor de informatie en/ of gang van zaken door deze organisaties.

    

   Inschrijven