Kraamzorg Zoetermeer

 English information, click here!

   

 Kraamzorg Zoetermeer

 

Zoetermeer is een mooie plek om te wonen, maar ook om een kindje te krijgen. Je bent zwanger en je wil een mooi begin van het leventje van je zoon of dochter. Met onze passie voor kraamzorg krijg je de juiste aandacht en zorg. Kortom, voor een stralende kraamperiode ben je bij ons op het juiste adres. 

 

Onze kraamverzorgenden geven je natuurlijk voorlichting, advies, tips en bovendien een goede verzorging van jou en je kindje. Daarnaast doen zij dagelijkse controles bij mama en kindje, maar ook ondersteunende (huishoudelijke) taken. Bij een thuisbevalling assisteren zij graag de verloskundige. 

 

Wij streven er naar om één vaste kraamverzorgende in jouw gezin te plaatsen. De kwaliteit en de veiligheid staan uiteraard op de eerste plaats. Maar in het bijzonder is onze kraamzorg afgestemd op jouw wensen en gewoontes met respect voor geloof (of geen geloof) en natuurlijk op de persoonlijke omgang met jou en je gezin. 

 

Onze kraamverzorgenden hebben de kennis, de ervaring, de diploma’s, de passie, evenals een mooie persoonlijkheid om jou de kraamzorg te geven die jij van een kraamverzorgende verwacht. Ook jouw vragen worden juist beantwoord. Al met al zijn zij een aanvulling voor jou en je gezin. 

 

Jouw zwangerschap verandert je levenslijn. Als je kindje wordt geboren kun je trots zijn op hen, maar ook op jezelf. Je hebt een kindje op de wereld gezet dat gaat genieten van het leven, dat je ziet opgroeien van “baby” naar “kind” en van “kind” naar “volwassene”. Voor hen ben je altijd hun “mama en papa” en misschien vervolgens “ma en pa” en nog later  “oma en opa”. Het mooie daarbij is dat wij jou daarbij de eerste tijd mogen helpen. 

 

Heb je toch nog vragen? Neem contact met ons op (klik op deze link).  

 

Inschrijven

Schrijf je daarom in bij ons. Aanmelden (inschrijven) gaat eenvoudig via het inschrijfformulier op onze website (klik op deze link).

 

Werkgebied

Buiten Zoetermeer is ons werkgebied de gehele regio Den Haag (Haaglanden) en omliggende gemeenten. Hieronder vallen onder andere: Delfgauw – Delft – Den Haag – Den Hoorn – ’s Gravenhage – Kijkduin – Leidschendam – Naaldwijk – Nootdorp – Pijnacker – Rijswijk – Scheveningen – Voorburg – Wateringen – Ypenburg – en dus ook Zoetermeer.

kraamzorg zoetermeer
kraamzorg zoetermeer

Verzekeraars en certificaten

Contracten hebben we met alle verzekeraars en wij zijn volledig gecertificeerd (Kraamzorg zit bovendien standaard in je basisverzekering).

Wij zijn:

  • HKZ gecertificeerd (Harmonisatie Kwaliteitsbeoordeling in de Zorgsector)
  • Borstvoeding gecertificeerd (stichting Zorg voor Borstvoeding)
  • Aangesloten bij brancheorganisatie Bo Geboortezorg
  • Erkend leerbedrijf SBB

 

Leerbedrijf SBB

Kraamzorg zoetermeer

Leerbedrijf SBB

HKZ Certificering

Kraamzorg zoetermeer

HKZ Certificering

Zorg voor Borstvoeding

kraamzorg zoetermeer

Zorg voor borstvoeding

Bo Geboortezorg

kraamzorg zoetermeer

Bo Geboortezorg