Kraamzorg Ypenburg

 

 

Kraamzorg Ypenburg

Ypenburg is een fijne wijk om te leven, maar ook om een een baby op deze wereld te zetten. Je hebt een kindje in je buik wil een top begin van het leventje van jouw kindje. Onze kraamzorg passie sta jij centraal en ontvang je de beste kraamzorg. Kortom, voor een stralende kraamperiode kun je het best bij ons zijn.  

Onze kraamverzorgenden zullen jou voorlichting, advies, tips en bovendien een hele goede verzorging van jou en je kindje geven. De dagelijkse controles bij mama en kindje.  Maar ook ondersteunende (huishoud) taken zijn zij toevertrouwd. Bij een thuisbevalling assisteren onze kraamverzorgende de verloskundige en jou. 

Wij streven er naar om één vaste verzorgende per adres te hebben. Veiligheid en daarnaast kwaliteit staan staan op plaats één. Maar in het bijzonder is onze kraamzorg afgestemd op jouw wensen en gewoontes. Met respect voor geloof ofwel het ontbreken van een geloof. Bovendien is de persoonlijke omgang met jou en je familie bij ons heel persoonlijk.

Onze werknemers bezitten de vakkennis, de ervaring, de diploma’s, de passie, maar tevens een mooie persoonlijkheid. Al met al zijn zij een natuurlijke aanvulling voor jou en je familie. 

Als je kindje zijn gezichtje heeft laten zien kun je trots zijn op hem/ haar en evenzeer ook op jezelf. Dat kleine kindje heb jij namelijk op de wereld gezet en gaat daarom lekker genieten van het leven. Je ziet het opgroeien van “baby” naar “kind” en van “kind” naar “volwassene”. Voor jou kindje ben je voor eeuwig hun “mama en papa”. Misschien daarna “ma en pa” en verder “oma en opa”. Kortom, wij vinden het fijn jou te mogen helpen, zo dat jij goed voorbereid bent voor het ouderschap. 

Met vragen kun je contact met ons opnemen (klik op deze link).

Inschrijven

Meld je bij ons aan. Dit gaat eenvoudig door het inschrijfformulier in te vullen op onze website (klik op deze link).

 

Werkgebied

Buiten Ypenburg is ons werkgebied de gehele regio Den Haag (Haaglanden) en omliggende gemeenten. Hieronder vallen onder andere: Delfgauw – Delft – Den Haag – Den Hoorn – ’s Gravenhage – Kijkduin – Leidschendam – Naaldwijk – Nootdorp – Pijnacker – Rijswijk – Scheveningen – Voorburg – Wateringen en ten slotte ook jouw Ypenburg.

kraamzorg zoetermeer en ypenburg
Kraamzorg Den Haag , Zoetermeer , Nootdorp , Voorburg en Ypenburg

Verzekeraars en certificaten

We hebben overeenkomsten met alle verzekeraars, maar ook zijn we volledig gecertificeerd (Kraamzorg is standaard bij een basisverzekering).

Wij zijn:

  • HKZ gecertificeerd (Harmonisatie Kwaliteitsbeoordeling in de Zorgsector)
  • Borstvoeding gecertificeerd (stichting Zorg voor Borstvoeding)
  • Aangesloten bij brancheorganisatie Bo Geboortezorg
  • Erkend leerbedrijf SBB

Leerbedrijf SBB

Kraamzorg Den Haag , Zoetermeer , Nootdorp , Voorburg

Leerbedrijf SBB

HKZ Certificering

Kraamzorg Den Haag , Zoetermeer , Nootdorp , Voorburg en Ypenburg

HKZ Certificering

Zorg voor Borstvoeding

Kraamzorg Den Haag , Zoetermeer , Nootdorp , Voorburg en Ypenburg

Zorg voor borstvoeding

Bo Geboortezorg

Kraamzorg Den Haag , Zoetermeer , Nootdorp , Voorburg en Ypenburg

Bo Geboortezorg